HU-GO Mobil APK

HU-GO Mobil  Icon
  
2.9/5
202 Ratings
Developer
Nemzeti Mobilfizetési Zrt.
Current Version
2.6
Date Published
File Size
1.1 MB
Package ID
com.nisz.hugo
Price
$ 0.00
Downloads
10000+
Category
Android Apps
Genre
Business

APK Version History

Version
2.6 (14)
Architecture
universal
Release Date
February 20, 2020
Requirement
Android 4.0+
Version
2.4 (11)
Architecture
universal
Release Date
October 28, 2015
Requirement
Android 2.2+
Version
2.3 (10)
Architecture
universal
Release Date
September 11, 2015
Requirement
Android 2.2+
Version
2.2 (6)
Architecture
universal
Release Date
August 15, 2015
Requirement
Android 2.2+
  • HU-GO Mobil Screenshot
  • HU-GO Mobil Screenshot

About Radio FM 90s

Úthasználati díjfizetés kényelmesen, gyorsan, sorban állás nélkül, mobiltelefonon!
A 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművekre már okostelefonra letölthető mobil alkalmazáson keresztül is kiegyenlíthető az úthasználati díj.

Az applikáció lehetőséget biztosít a regisztrált HU-GO felhasználóknak – az ügyfél-azonosítójukkal való bejelentkezés után – a folyószámla egyenlegük terhére történő viszonylati jegy vásárlására is. A HU-GO applikáció segítségével a fuvarozók egyszerűbben változtathatják gépjárművük tengelyszámát az aktuális állapotnak megfelelően, valamint nyomon követhetik HU-GO folyószámláik egyenlegeit is.

Technikai feltételek:
Operációs rendszer: Android 2.3 és ennél magasabb verziószámú Android operációs rendszerű készülék
Min. 320x480 pixeles képernyőfelbontás

Az alkalmazás használatához regisztráció nem szükséges!

Az alkalmazás letöltését követően a szükséges adatok megadásával könnyedén megvásárolhatja viszonylati jegyét, tartózkodási helyétől függetlenül, így időt, energiát takaríthat meg. A mobilitással járó előnyökön túl kényelmi funkcióként az alkalmazásban elmenthetők a gépjárművek adatai, a gyakran használt útvonalak kiindulási és célállomásai, így a viszonylati jegy vásárlás folyamata tovább egyszerűsíthető.

Viszonylati jegyét kényelmesen és biztonságosan fizetheti ki bankkártyával. Bankkártya adatai az első vásárlást követően titkosítva eltárolhatók az OTP Bank rendszerében, lényegesen csökkentve ezzel a vásárláshoz szükséges időt. A titkosított bankkártya adatokhoz egy Ön által megadott PIN kód is tartozik, így kizárólag Ön tud vásárlást kezdeményezni a bankkártya adatok és az Ön által megadott PIN kód kombinációjával.
Az OTP Bank rendszerében akár több bankkártya adatai is eltárolhatók egyedi megnevezéssel és fizetési PIN kóddal, így vásárláskor elég csak a kívánt kártyát kiválasztani a telefonban és a PIN kód megadásával a fizetési folyamat elindul.

A vásárlás sikerességéről Ön valós idejű értesítést kap. Kérjük, hogy csak a sikeres vásárlást megerősítő válasz üzenet megérkezését követően keljen útra.

A megvásárolt viszonylati jegyek a telefonban visszamenőlegesen is megtekinthetők.
Reméljük, hogy a HU-GO Mobil alkalmazás használata elégedettségére szolgál és megkönnyíti vállalkozása útdíj fizetéssel kapcsolatos ügyintézését.

What's New in this version

Kisebb javítások