IPTV Shqip 2017/2018 APK

IPTV Shqip 2017/2018  Icon
   
4.25/5
16 Ratings
Developer
Dynamics Dev
Current Version
3.5
Date Published
File Size
8.7 MB
Package ID
al.appdev.iptvfree
Price
$ 0.00
Downloads
100+
Category
Android Apps
Genre
Entertainment

APK Version History

Version
3.5 (30)
Architecture
armeabi-v7a
Release Date
October 10, 2017
Requirement
Android 4.0.3+
  • IPTV Shqip 2017/2018 Screenshot
  • IPTV Shqip 2017/2018 Screenshot
  • IPTV Shqip 2017/2018 Screenshot

About Radio FM 90s

Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe

Karakteristikat e mbështetjes dinamike të gjuhës
- Gjuha e caktuar në gjuhën e parazgjedhur, megjithatë përdoruesit mund të kalojnë në mes të 31 gjuhëve pa ndryshuar cilësimin e gjuhës së pajisjes
- Gjuha e mbështetur
Arabisht, Çekisht, Danisht, Gjermanisht, Greqisht, Anglisht, Spanjisht, Finlandisht, Frëngjisht, Hekurudhor, Hungarisht, Indonezian, Italisht, Japonisht, Koreanisht, Malajzisht, Hollandisht, , Kinezisht (Tradicionale), Katalonje, Norvegjeze, Polake, Sllovake, Ukrainisht, Vietnamisht

What's New in this version

IPTV për telefonat android. ju lutem mos harroni të na vlerësoni me 5 yje ★★★★★.

Faleminderit dhe JUJO IPTV tuaj